Cimtech 600HFP

Cimtech 600HFP nu ook OMNEO-gecertificeerd

Cimtech 600-HFP nu ook OMNEO-gecertificeerd

In navolging op de Cimstar 35-961 is nu ook de Cimtech 600-HFP OMNEO-gecertificeerd. Dit betekent dat het product gebruikt kan worden in processen die moeten voldoen aan de “ASML GSA Grade 2 Vacuum Cleanliness” standaard.
 

CIMTECH 600-HFP is een innovatieve nieuwe olievrije metaalbewerkingsvloeistof met een hybride mix van gepatenteerde en synthetische smeermiddelen. Deze unieke mix van smeermiddelen biedt synergetische prestaties op moeilijk te bewerken ferro- en non-ferrolegeringen zonder corrosie of vlekvorming.
 

Kenmerken van de CIMTECH 600-HFP

  • Specifiek ontwikkeld voor gebruik met Inconel, titanium, roestvrij staal, aluminium legeringen en gehard staal
  • Presteert optimaal bij zware bewerkingen die meer hitte genereren op het snijpunt wat resulteert in hoge standtijden van gereedschappen
  • De transparant kleurloze vloeistof heeft een bijna neutrale pH en is nagenoeg geurloos
  • Uitstekende schuimcontrole, zelfs bij zeer hoge druk


CIMTECH 600-HFP in de praktijk

Een producent van (fijn)mechanische componenten die CIMTECH 600-HFP naar volle tevredenheid inzet is Lemmens Metaalbewerking. In de sectoren waaraan de precisieonderdelen geleverd worden, is de reinheid van de producten een steeds belangrijkere factor geworden. Sinds gebruik is niet alleen de standtijd van de gereedschappen maar ook die van de baden met het Cimtech 600-HFP  product is meer dan verdubbeld. Ook is er naar eigen zeggen bijna geen onderhoud nodig.

 

Lees de volledige Case Study

 

Lemmens metaalbewerking

  

Lemmens metaalbewerking

  

Lemmens metaalbewerking

  

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven