DuPont leverancier Mavom

DuPont

DuPont is al meer dan 200 jaar een vooraanstaande fabrikant van chemische specialiteiten. De resultaten van wetenschappelijk onderzoek en technische ontwikkelingen bij DuPont, hebben over de jaren geleid tot een groot aantal innovatieve producten, materialen en diensten.

 

Mavom heeft in haar assortiment de DuPont Fortasun™ producten voor PV-modules en Dow Corning™ optical encapsulants voor LED modules. Daarnaast is Mavom officieel partner in de Benelux van MOLYKOTE® Speciaal smeermiddelen.

In ons assortiment:

Assemblage van halfgeleiders

Assemblage van halfgeleiders

Een belangrijke eigenschap voor optische toepassingen is dat zij niet vergelen onder invloed van UV en temperatuur. Wanneer het gaat over semi-conductor toepassingen, zoals LED packages of optische lenzen, is het ook een vereiste dat de producten een hoge brekingsindex hebben en een laag ionengehalte. Naast optische producten voor de halfgeleiderindustrie biedt Mavom ook die-attach, die-encapsulants en spin-on diëlectrische producten aan.

Silicone PV producten

Silicone PV producten

De wereldwijde vraag naar schonere energie neemt toe. Het is van cruciaal belang dat geschikte materialen beschikbaar zijn om te voldoen aan de vele vereisten waaronder duurzaamheid. Fortasun siliconen zijn de ideale producten om te voldoen aan de behoeften die de assemblage van PV modules nodig hebben. Siliconen zijn transparant in het UV/zichtbaar golflengtegebied waardoor ze ideale kandidaten zijn voor het inkapselen van PV cellen. Ze hebben een goede hechting aan metaal en glas waardoor ze kunnen gebruikt worden als afdichting van het PV frame en/of de junction boxes.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60.

Naar boven