Huntsman Araldite

Negen lijmen voor 80% van alle lijmtoepassingen

ARALDITE 2000 Adhesive Core Range

De Araldite® 2000 Adhesive Core Range van Huntsman zijn veilige, eenvoudige en effectieve lijmoplossingen die gebruikt worden voor het monteren van hoogwaardige producten alsook voor spoedreparaties onder extreme omstandigheden. De range omvat epoxy, MMA en polyurethaan lijmen die bestand zijn tegen schokken, hoge temperaturen, water en chemicaliën. Verder voegt ieder product een specifieke meerwaarde toe in de vorm van verscheidene kleuren, open tijden, viscositeiten en verschijningsvormen. 

 

 

In ons assortiment:

Epoxy lijmen

Epoxy lijmen

Epoxy lijmen creëren zeer sterke en duurzame verbindingen. Ze vervangen traditionele bevestigingsmiddelen zoals klinknagels en schroeven. De lijmen zijn chemisch resistent en na uitharding hittebestendig.

MMA Lijmen

Acrylaten (MMA lijmen)

Acrylaatlijmen zorgen voor structurele verbindingen. Een structurele lijm draagt bij aan de stijfheid en de sterkte van de constructie. Deze lijmen harden relatief snel uit.

Polyurethanen Araldite 2000 Adhesive core range van Huntsman

Polyurethanen

Polyurethaanlijmen zijn veelzijdige, snelhardende lijmen die ideaal zijn voor het verlijmen van een breed scala aan ondergronden, met name composieten, metaal, hout en een groot aantal kunststoffen. Ze bestaan in vele vormen van zeer flexibele materialen tot vrij harde producten, als elastomeer of in schuimvorm. Ze bieden een uitstekende omgevingsbestendigheid en zijn in tal van industrieën terug te vinden

Vind de juiste lijm voor uw project

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60.

Naar boven