Tectyl corrosiewering

Tectyl

Tectyleren is in de afgelopen 70 jaar een begrip geworden in Nederland en België. Het werkwoord “Tectyleren” is een verbastering van het gedeponeerde handelsmerk Tectyl, dat gevoerd wordt door de firma Valvoline. Mavom levert van Tectyl het complete gamma aan conserveringsproducten. Van tijdelijke tot zeer langdurige bescherming van uw machines en/of onderdelen. Voor iedere toepassing heeft Tectyl het juiste product. De nieuwe watergedragen producten van Tectyl geven geen schadelijke en brandbare dampen af.

In ons assortiment:

Corrosiewering voor industriële toepassingen

Corrosiewering voor industriële toepassingen

Mavom levert een volledig pakket aan conserveringsproducten die uw apparatuur, gereed product en onderdelen beschermen tegen corrosie. Zowel korte termijn als lange termijn bescherming is mogelijk.

Vraag advies aan
Automotive corrosiewering

Automotive corrosiewering

We bieden een compleet pakket met onder meer conserveringsproducten die holle ruimtes langdurig beschermen en de bodemplaten beschermen tegen zout en steenslag.

Vraag advies aan

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60.

Neem contact met ons op
Naar boven