Merbenit

Merbenit van merz+benteli

In 1986 introduceerde merz+benteli, een Zwitserse producent, als eerste producent de MS polymeren in Europa. Het doel van deze producten is de voordelen van polyurethanen en siliconen te combineren. Het zijn zachte, elastische lijmen en sealants die goed hechten op metaal, kunststoffen, steen, beton, hout en glas. Bovendien zijn ze isocyanaatvrij en overschilderbaar. Door deze eigenschappen zijn ze breed inzetbaar voor  automobiel-, maritieme- en industriële toepassingen.

 

Het assortiment bevat 1-component als 2 componentproducten. Bij deze laatste is de uitharding niet afhankelijk van de luchtvochtigheid.

MS Polymeren

In ons assortiment:

MS Polymeren

MS-Polymeren functioneren zowel als lijm en afdichtmiddel. MS-Polymeren zijn flexibel en hechten op veel substraten zonder primer zoals o.a. metalen, kunststoffen, glas en beton. Hierdoor zijn de producten breed inzetbaar en toepasbaar in vele industrieën.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60.

Naar boven