Chemours

Smeermiddelen van Chemours

Chemours is producent van de KrytoxTM, DryfilmTM en FluoroguardTM producten: zeer hoogwaardige, gefluorineerde producten die bekend staan om hun toepasbaarheid in extreme omstandigheden en hun zeer lange levensduur. Mavom heeft ruim 20 jaar marktervaring met deze producten en kan u van een passend advies voorzien.

In ons assortiment:

Lagersmeermiddelen

Lagersmeermiddelen

De samenstelling van een lagersmeermiddel is ideaal voor bewegende onderdelen die gesmeerd moeten worden. Zo hebben ze een vaste tot half vloeibare structuur en zijn samengesteld uit oliën, een verdikker en additieven. De keuze van het juiste smeermiddel luistert nauw doordat de inzet van lagers zeer divers is.

Afdichtingen en O-ringen

Afdichtingen en O-ringen

Er zijn verschillende afdichtingssoorten en daarom luistert de keuze voor het smeermiddel ook zeer nauw. Het verschil zit hem tussen afdichtingssoorten voor statische en dynamische onderdelen.

Food grade smeermiddelen

Food grade smeermiddelen

Food Grade smeermiddelen zijn speciaal ontwikkelt voor gebruik in de voedingsmiddelenindustrie of waar incidenteel contact met voedingsmiddelen mogelijk is. Onsassortiment omvat oliën, vetten en pasta's allen volgens H1 goedkeur. 

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60.

Naar boven