Huntsman Araldite

Levens verrijken door middel van innovatie

Huntsman

Al 50 jaar gebruikt Huntsman de wetenschap en vindingrijkheid om innovaties te creëren die een cruciale rol spelen in het dagelijks leven van vele miljoenen mensen over de hele wereld. Bij Mavom kunt u terecht voor de Araldite® 2000 Adhesive Core Range van Huntsman. Deze range omvat epoxy, MMA en polyurethaan lijmen die bestand zijn tegen schokken, hoge temperaturen, water en chemicaliën. De Araldite-lijmen bieden een veilige, eenvoudige en effectieve lijmoplossing voor 80% van alle lijmtoepassingen. Of het nu gaat om het monteren van hoogwaardige producten of spoedreparaties onder extreme omstandigheden.

 

In ons assortiment:

Epoxy lijmen

Epoxy lijmen

Epoxy lijmen creëren zeer sterke en duurzame verbindingen. Ze vervangen traditionele bevestigingsmiddelen zoals klinknagels en schroeven. De lijmen zijn chemisch resistent en na uitharding hittebestendig.

MMA Lijmen

Acrylaten (MMA lijmen)

Acrylaatlijmen zorgen voor structurele verbindingen. Een structurele lijm draagt bij aan de stijfheid en de sterkte van de constructie. Deze lijmen harden relatief snel uit.

Polyurethanen Araldite 2000 Adhesive core range van Huntsman

Polyurethanen

Polyurethaanlijmen zijn veelzijdige, snelhardende lijmen die ideaal zijn voor het verlijmen van een breed scala aan ondergronden, met name composieten, metaal, hout en een groot aantal kunststoffen. Ze bestaan in vele vormen van zeer flexibele materialen tot vrij harde producten, als elastomeer of in schuimvorm. Ze bieden een uitstekende omgevingsbestendigheid en zijn in tal van industrieën terug te vinden

Vind de juiste lijm voor uw project

Vind de juiste Araldite lijm voor uw project

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60.

Naar boven