Over Mavom - ons businessmodel

Mavom is distributeur van ‘specialty chemicals’

Meer over Mavom Groep
Over Mavom

Voor ieder probleem een oplossing

met technische ondersteuning

In ons brede assortiment vinden we voor elk probleem een hoogwaardige oplossing. U kunt rekenen op onze technische ondersteuning bij het testen, het gebruik en ook bij het aanbrengen of doseren van het product. Daarnaast adviseren we over de daarbij benodigde apparatuur en voeren we, in voorkomende gevallen, na de implementatie, metingen en analyses uit en sturen waar nodig bij.

Bekijk kernassortiment

Wij kennen de regelgeving omtrent

veilige opslag en transport

Als distributeur van gevaarlijke stoffen hebben wij extra aandacht voor gezondheid, veiligheid en milieu. Vanzelfsprekend kennen en volgen wij de regelgeving omtrent veilige opslag en transport van chemicaliën.

Lees verder

Snelle levering door

slimme logistiek

Vanuit ons eigen magazijn in Alphen a/d Rijn zorgen wij voor snelle levering aan onze klanten. Bij Mavom werken we continu aan de verbetering van onze logistieke prestaties om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Lees verder
Iso 9001-2015 certificering

Aandacht voor kwaliteitsbeheersing

met ISO 9001-2015

Een ISO 9001:2015-certificering geeft aan dat Mavom gericht bezig is om continue haar processen te verbeteren om zo aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Het is wereldwijd de meest ingezette norm op het gebied van kwaliteitsbeheersing van managementprocessen. De ISO 9001:2015-norm besteedt aandacht aan het gehele proces: vanaf het vertalen van de klantwens tot aan het geleverde product of dienst en de aftersales.

Download ISO-certificaat

Bekijk ook

Onze markten

Marktsectoren van Mavom

Mavom levert speciaal chemicaliën direct aan industriële klanten, maar ook via de technische groothandel. Wij adviseren en ondersteunen klanten in veel verschillende marktsegmenten.

Lees verder
Kernwaarden

Kernwaarden

Bij Mavom werken mensen met verschillende persoonlijkheden, achtergronden en nationaliteiten. Ondanks deze verschillen delen wij dezelfde kernwaarden die onze identiteit bepalen en richting geven aan ons gedrag.

Lees verder
Werken bij Mavom

Werken bij Mavom

Professionaliteit, teamspirit en klantgerichtheid zijn kernwoorden van de sfeer bij Mavom. Omdat we blijven groeien zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde, getalenteerde mensen om één van onze afdelingen te versterken.

Lees verder

Distributors Group Europe

Mavom is lid van Distributors Group Europe (DGE). DGE is een internationaal samenwerkingsverband van distributeurs van ‘specialty chemicals’.

Lees verder

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Neem contact met ons op
Naar boven