Distributors Group Europe

Mavom is lid van Distributors Group Europe (DGE)

DGE leden locaties

Professioneel

Europees verkoop- en distributienetwerk

DGE is een internationaal samenwerkingsverband van distributeurs van ‘specialty chemicals’. DGE is een Europese marktleider op het gebied van smeermiddelen, lijmen en elektronicabescherming. DGE heeft 15 leden die actief zijn in 26 Europese landen. Gezamenlijk hebben we meer dan 200 technische verkoopadviseurs in de markt en bedienen we meer dan 80.000 klanten. De totale omzet in ‘specialty chemicals’ is meer dan € 200 miljoen. Als DGE bieden we onze leveranciers een professioneel Europees verkoop- en distributienetwerk. Tegelijkertijd zijn we door de lokale aanwezigheid van de DGE-leden dichtbij de klant.

 

Internationale samenwerking

De leden van DGE werken intensief samen op diverse gebieden. Dankzij onze gezamenlijke inkoop en efficiënte logistiek kunnen we onze klanten scherpe prijzen aanbieden. Wij werken samen bij land overschrijdende projecten om onze internationale klanten op een goede manier van dienst te kunnen zijn. Verder ondersteunen de leden van DGE elkaar door kennisuitwisseling op het gebied van marketing, technologie, leveranciersmanagement en marktontwikkeling.

DGE leden:

Antala
Costenoble
Credimex
Diatom
Endüstri Teknik
G.A. Lindberg
Macherpa
Mavom
Mercouris
Samaro
Sigerom
Tewipack
Texma
Ulbrich
YTM-Industrial

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60.

Naar boven