Mavom als werkgever

Werken bij Mavom

Wij investeren

in onze medewerkers

Wij bieden uitdagende functies, met goede arbeidsvoorwaarden, waarin medewerkers hun talenten kunnen gebruiken. Daarnaast stimuleren we het verder ontwikkelen van hun kennis en vaardigheden. In onze werving en selectie kijken wij naar de kwaliteiten die u meebrengt, maar we vinden het net zo belangrijk dat u zich thuis voelt in onze organisatie.

Vacatures bij Mavom

Actueel aanbod

Vacatures

Bij Mavom werken professionals met verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. Kantoor- en magazijnpersoneel; mannen en vrouwen; managers en stagiaires. Bent u geïnteresseerd in een functie in ons team? Bekijk dan de openstaande vacatures.

Werken bij Mavom

Over ons

Mavom als werkgever

Bij Mavom kennen we een informele cultuur met een no-nonsens werksfeer. Binnen het Mavom team helpen wij elkaar om projecten te realiseren en het werk gedaan te krijgen. Vanuit een duidelijke strategie stellen wij ambitieuze doelen die we dankzij onze korte communicatielijnen besluitvaardig en doortastend realiseren. 

Ontdek meer over Mavom

Onze kernwaarden
Onze bijdrage aan een betere wereld
Volg ons op LinkedIn

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven