Markten van Mavom

Snelle leveringen door slimme logistiek

Klantbehoeftes staan centraal

bij logistieke vraag

Met logistieke oplossingen op maat voorzien we in speciale klantbehoeften. Zo houden wij op verzoek gereserveerde voorraden voor klanten. Wij pakken ook chemicaliën om naar kleinere verpakkingen of etiketteren producten met klantspecifieke labels. 

Continue verbetering

van onze logistieke prestaties

Bij Mavom werken we continu aan de verbetering van onze logistieke prestaties. Wij investeren in onze bedrijfsprocessen om onze leverbetrouwbaarheid en efficiency verder te verhogen en onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Iso 9001-2015 certificering

Aandacht voor kwaliteitsbeheersing

met ISO 9001-2015

Een ISO 9001:2015-certificering geeft aan dat Mavom gericht bezig is om continue haar processen te verbeteren om zo aan de verwachtingen van de klant te voldoen. Het is wereldwijd de meest ingezette norm op het gebied van kwaliteitsbeheersing van managementprocessen. De ISO 9001:2015-norm besteedt aandacht aan het gehele proces: vanaf het vertalen van de klantwens tot aan het geleverde product of dienst en de aftersales.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven