Mavom Chemie

Mavom Chemie

Mavom Chemie produceert chemische oplossingen voor industriële toepassingen van OEM’s, coatingbedrijven en industriële dienstverleners. Mavom Chemie ontwikkelt (maat)producten voor de voorbehandeling van metalen en industriële reiniging.  Daarnaast is Mavom Chemie loonmenger voor diverse klanten en private labels.

In ons assortiment:

Reinigingsmiddelen voor Dompel en Ultrasoon processen

Reinigingsmiddelen voor Dompel en Ultrasoon processen

Bij dompelen wordt het product ondergedompeld in een reinigingsvloeistof. Het reinigen wordt vaak versterkt met ultrasoon geluid dat de verontreiniging lostrilt.

Reinigingsmiddelen voor sproeiprocessen

Reinigingsmiddelen voor sproeiprocessen

Sproeireiniging is zeer effectief. De combinatie van de kracht van het reinigingsmiddel en de kracht van de vloeistofstraal staan garant voor een uitstekend resultaat.

Hoge druk reinigers

Hoge druk reinigers

Reinigen met hoge druk gebeurt handmatig. Voor kleine aantallen en grote onderdelen is dit een effectieve manier, dankzij de bijdrage van de kracht van de straal.

Onderdelen reinigingstafel

Onderdelen reinigingstafels

Bij een reinigingstafel wordt het vuil handmatig verwijderd met gebruik van een kwast waardoor reinigingsvloeistof stroomt. De vloeistof wordt daarna opgevangen en teruggevoerd naar het voorraadvat.

Industriële procesreinigers

Industriële procesreinigers

Gesloten dampontvettingsmachines die gebruik maken van het veilige SAFE-TAINER systeem. Hiermee wordt een perfect reinigingsresultaat behaald zonder brand-, explosie- en/of blootstellingsgevaar voor de werknemers.  

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60.

Naar boven