Permabond

Permabond

Permabond ontwikkelt en produceert al zo’n 6 decennia lang industriële lijmen. Vandaag de dag biedt Permabond technische lijmoplossingen aan bedrijven over de hele wereld. Permabond onderscheidt zich van zijn concurrenten door hun flexibiliteit om producten op maat voor klanten te ontwikkelen. De core technologie van Permabond bestaat uit cyanoacrylaten, anaërobe lijmen, 1-en 2 component epoxy lijmen, structurele acrylaten en UV lijmen.

 

Permabond is UNI EN ISO 9001: 2015 gecertifieerd en veel van hun producten zijn eveneens gecertificeerd volgens internationale normen en voorschriften.

 

Als distributeur van Permabond kunnen wij u bijstaan bij het kiezen van de juiste lijm voor de juiste applicatie.

In ons assortiment:

UV Lijmen en apparatuur

UV Lijmen en apparatuur

UV-lijmen zijn eencomponentlijmen die uitharden onder invloed van uv-licht. Met de juiste lamp gebeurt dat vrijwel onmiddellijk.

Vraag advies aan
MMA Lijmen

Acrylaten (MMA lijmen)

Acrylaatlijmen zorgen voor structurele verbindingen. Een structurele lijm draagt bij aan de stijfheid en de sterkte van de constructie. Deze lijmen harden relatief snel uit.

Vraag advies aan
Epoxy lijmen

Epoxy lijmen

Epoxy lijmen creëren zeer sterke en duurzame verbindingen. Ze vervangen traditionele bevestigingsmiddelen zoals klinknagels en schroeven. De lijmen zijn chemisch resistent en na uitharding hittebestendig.

Vraag advies aan
Cyanoacrylaten

Cyanoacrylaten

Cyanoacrylaten staan bekend om hun snelle uitharding. Deze lijmen verbinden veel verschillende materialen en zijn ideaal voor het verlijmen van relatief kleine en egale oppervlakken. Cyanoacrylaten zijn bijzonder geschikt om schone en snelle verbindingen tot stand te brengen. 

Vraag advies aan
Anaerobe lijmen

Anaerobe lijmen

Anaerobe lijmen worden vaak gebruikt voor het borgen en afdichten van schroefdraadverbindingen. Met de sterkere lijmen kunnen cilindrische onderdelen worden bevestigd.

Vraag advies aan

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60.

Neem contact met ons op
Naar boven