Dreumex

Molykote® P-3700 Anti-Seize Paste

Mavom introduceert Molykote® P-3700 Anti-Seize Paste

Molykote® P-3700 is een calciumvrije schroefdraadpasta die specifiek ontwikkeld is voor gebruik op chroom houdende metaallegeringen en RVS bij temperaturen hoger dan 300 graden Celsius. Het vermindert daardoor de vorming van het schadelijke hexavalent chroom ook wel aangeduid als zeswaardig chroom, chroom-VI of chroom-6.
 

Molykote® P-3700 Anti-Seize Paste is een aangepaste variant van de bekende Molykote® P-37 Anti-Seize Paste en zorgt voor een moeiteloze montage en demontage van schroefdraadverbindingen, zoals bouten en moeren. Verder is de aangepaste formulatie mens- en milieuvriendelijker en vrij van gevarensymbolen conform de CLP-verordening en wordt dit product niet als gevaarlijk ingedeeld.
 

Voordelen

 

  • Vermindert aanzienlijk de vorming van Chroom-6 bij gebruik op chroom houdende metaallegeringen en RVS bij T >300°C
  • Geschikt voor gebruik bij gas- en stoomturbines, generatoren en turbo-chargers waar bovengemelde condities vaak voorkomen
  • Breed gebruikstemperatuurbereik: -30°C tot 900°C
  • Uitstekende hittebestendigheid: volledig functionele anti-seize eigenschap tot 900°C
  • Zorgt voor probleemloze montage en demontage van schroefdraadverbindingen
  • Hoge aanlasbelasting van 3.000N


 

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven