Mavom blijft bereikbaar ondanks maatregelen COVID-19

Mavom gewoon bereikbaar ondanks maatregelen COVID-19

Door de maatregelen van de regering ziet ons leven er ineens heel anders uit. De gezondheid van u en onze medewerkers staat nu voorop. Daarom hebben we conform de richtlijnen de nodige maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Ook al is België volop getroffen door het coronavirus, we realiseren ons ook hoe belangrijk het voor de economie is om door te gaan. Samen doen we het uiterste om u de service te bieden die u van ons gewend bent.

 

Bereikbaarheid van Mavom

We zijn op verschillende manieren bereikbaar. Collega’s die vanuit huis werken kunt u op de normale manier bereiken via onze website, +32 (0) 3 880 07 60 en info@mavom.be. Onze productspecialisten helpen u met plezier via online kanalen als Microsoft Teams, LinkedIn, e-mail of per telefoon. Want in principe bezoeken we geen klanten en ontvangen we geen bezoekers in ons pand. Een beperkt aantal collega’s is op kantoor aanwezig zodat wij ook daar werkzaamheden kunnen coördineren, zodat u zo weinig mogelijk merkt van deze maatregelen. We nemen daarbij de regels omtrent ‘social distancing’ in acht. We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers met gezondheidsklachten thuisblijven.

 

Continuïteit van werkzaamheden

Het is geen ‘business as usual’, maar vooralsnog zijn we 100% operationeel. We staan regelmatig in contact met onze leveranciers en logistieke dienstverleners. Op dit moment zijn er geen signalen van vertraagde leveringen als gevolg van het coronavirus. Mocht dat wijzigen dan zullen we u daarover tijdig informeren. Indien u nog vragen hebt, neem dan gerust contact op via info@mavom.be.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven