Permabond TA4207

Lijmen met minimale voorbehandeling

Lijmen met minimale voorbehandeling

Permabond maakt lijmen eenvoudiger met de introductie van een nieuwe lijm waarbij minimale voorbehandeling nodig is om uitstekende resultaten te bekomen. Met de TA4207 brengt  Permabond een “snel uithardende 2 component methyl methacrylaatlijm” op de markt. Met een minimale oppervlaktebehandeling kan deze hoge sterktes behalen op een wijd assortiment aan o.a. metalen en kunststoffen. Zelfs op lastig te verlijmen materialen zoals PET-G wordt zonder veel moeite “substrate failure” bekomen. Op metaal is deze lijm zelfs in staat om doorheen de oxidelaag te dringen en een sterke binding met het basismateriaal aan te gaan. Zelfs testen op onbehandeld staal, welke een lichte oliefilm bevatten en het proces moeilijker maken, geven positieve resultaten.

 

De belangrijkste eigenschappen en voordelen van Permabond TA4207:

  • Snelle uitharding (8 minuten - 10 minuten)
  • Minimale oppervlaktebehandeling
  • Hoge hechting op thermisch en elektrolytisch verzinkte materialen,
    staal, aluminium en RVS
  • Substrate failure op diverse kunststoffen waaronder PET-G
  • Temperatuur bereik tot 150ﹾC
  • Bruikbaar voor verschillende binnen- & buitentoepassingen
  • Eén op één mengverhouding
  • Makkelijk te doseren (zowel met als zonder mixer)

 

Mavom helpt u bij de keuze van de juiste lijm

Permabond biedt verschillende verpakkingen aan, naast de standaard 50ml en 400ml verpakkingen is Permabond TA4207 ook beschikbaar in handige 25ml duo-patronen welke zonder doseerpistool kunnen worden gebruikt. Mavom is leverancier en distributeur van Permabond, ons assortiment bevat naast de TA4207 ook tal van andere Permabond producten. Wij helpen u bij de selectie van de juiste lijm voor het juiste applicatie. Wenst u verdere informatie over welke chemische toepassing uw productieproces optimaliseert? U kan ons contacteren via info@mavom.be of telefonisch via + 32 (0) 3 880 07 60

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven