Nieuw bij Mavom: ARALDITE® 2000 Adhesive Core Range

Nieuw bij Mavom: ARALDITE 2000 Adhesive Core Range

Huntsman introduceert:

De ARALDITE Adhesive Core Range

Bij Mavom kunt u voortaan terecht voor de ARALDITE® 2000 Adhesive Core Range van Huntsman. Deze reeks bestaat uit tweecomponentenlijmen; epoxy, MMA en polyurethaan lijmen die bestand zijn tegen schokken, hoge temperaturen, water en chemicaliën.

 

9 lijmen voor 80% van alle lijmtoepassingen

Deze reeks van producten kan in 80% van alle lijmtoepassingen ingezet worden. Wat zorgt voor een vereenvoudiging van een productselectie. De hoogwaardige lijmen zijn geschikt voor gebruik in een breed scala van industrieën. Voor het monteren van hoogwaardige producten alsook voor spoedreparaties onder extreme omstandigheden. Ze voldoen aan de strengste industriële veiligheidsnormen. Zo omvatten bepaalde lijmen een KIWA-goedkeuring, Lloyd's Register-goedkeuring en/of conformiteit met de HL3-vereisten, klasse R1 en R7, van de Europese spoorwegnormen voor brandbeveiliging EN 45545-2.

In ons assortiment:

Epoxy lijmen

Epoxy lijmen

Epoxy lijmen creëren zeer sterke en duurzame verbindingen. Ze vervangen traditionele bevestigingsmiddelen zoals klinknagels en schroeven. De lijmen zijn chemisch resistent en na uitharding hittebestendig.

MMA Lijmen

Acrylaten (MMA lijmen)

Acrylaatlijmen zorgen voor structurele verbindingen. Een structurele lijm draagt bij aan de stijfheid en de sterkte van de constructie. Deze lijmen harden relatief snel uit.

Polyurethanen Araldite 2000 Adhesive core range van Huntsman

Polyurethanen

Polyurethaanlijmen zijn veelzijdige, snelhardende lijmen die ideaal zijn voor het verlijmen van een breed scala aan ondergronden, met name composieten, metaal, hout en een groot aantal kunststoffen. Ze bestaan in vele vormen van zeer flexibele materialen tot vrij harde producten, als elastomeer of in schuimvorm. Ze bieden een uitstekende omgevingsbestendigheid en zijn in tal van industrieën terug te vinden

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven