Dreumex

Introductie Dreumex Producten

Nieuw in ons assortiment:

Dreumex Handreinigers

Per 1 januari 2022 zal Mavom de handreinigers van marktleider Dreumex aan het assortiment toevoegen. Mavom levert al jarenlang een uitgebreid gamma aan industriële reinigingsmiddelen, maar een assortiment gericht op persoonlijke reiniging en hygiëne voor onze klanten ontbrak.

 

Het afgelopen jaar kregen onze handen het flink te verduren met agressieve desinfectie stoffen naast de dagelijkse blootstelling waardoor een droge huid, beschadigingen, pijn en zelfs blijvende huidziektes letterlijk in de hand werden gewerkt. Mavom kreeg daarom steeds meer de vraag vanuit de markt of we ook hierin een oplossing konden bieden. Mavom heeft in Dreumex de juiste partner gevonden om een gericht assortiment aan persoonlijke (hand)reinigingsproducten aan onze klanten te kunnen leveren.

 

Handreinigers Dreumex Plus en Dreumex Special

Het Mavom gamma aan Dreumex producten omvat handreinigers uit de “Plus” en “Special” reeks met bijbehorende dispensers.

 

  • Dreumex Plus: een krachtige Citrus handreinigingsgel met microkorrel, welke ideaal is voor het reinigen van extreme vervuilingen zoals teer, vet, smeer, olie, bitumen, hars en rubber.
  • Dreumex Special: een oplosmiddelvrije handreinigingspasta welke gebruikt kan worden voor het reinigen van middelzware tot zware vervuilingen zoals smeermiddelen, diesel, remvloeistof, cement en roest.

 

Beide producten zijn ook beschikbaar in het Dreumex One2Clean systeem. Deze innovatieve ‘touchfree’ dispenser heeft een volledig automatische bediening die wordt geactiveerd door een infrarood sensor, waardoor u niets hoeft aan te raken. Dit zorgt voor een hygiënische werkomgeving.

 

Dreumex reinigingsdoekjes

Naast handreinigers heeft Mavom ook een serie aan reinigingsdoekjes.

 

  • Dreumex Ultra Power Wipes: zijn superieur voor het reinigen van handen, gereedschap, onderdelen en harde oppervlakken. Deze doekjes bevatten geen oplosmiddel, zodat de huid niet uitdroogt.
  • Dreumex Expert Wipes: sterke reinigingsdoeken met zeer effectieve vloeistof die zelfs de meest specifieke en hardnekkigste vervuiling zoals verf, lijm, inkt en kit verwijdert van handen, gereedschappen en harde oppervlakken.
  • Dreumex Disinfectant & Cleaning wipes: gebruiksklare doekjes voor desinfectie en reiniging van harde oppervlakken, inclusief oppervlakken die in contact komen met voedsel en/of dranken.

 

Mavom vertrouwt erop dat we met deze uitbreiding van ons reinigingsgamma met de Dreumex producten aan de vragen en wensen van onze klanten op persoonlijk reinigingsvlak kunnen voldoen.

 

Dreumex

Handreinigers

  

Dymax BlueWave® QX4 V2.0

Reinigingsdoekjes

  

Dreumex Assortiment

  

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven