Dymax Bluewave QX4 V2

Dymax BlueWave® QX4 V2.0 LED UV-Lijm uithardingssysteem

UV-lijm LED uithardingssysteem: betere prestaties en een flexibele bediening met touchscreen-interface

Dymax BlueWave® QX4 V2.0 LED UV-Lijm uithardingssysteem biedt spotuithardingstechnologie met hoge intensiteit in een compact formaat met ongelooflijke uithardingsveelzijdigheid om een ​​efficiënte en gebruiksvriendelijke ervaring te creëren.

 

Dit spot-uithardingssysteem biedt alle voordelen van LED-uithardingstechnologie in een kleine, veelzijdige unit. Het systeem bestaat uit een controller met een voetschakelaar en maximaal vier LED-koppen. De LED koppen zijn beschikbaar in 3 verschillende lichtfrequenties, namelijk 365, 385 en 405 nm en deze kunnen gelijktijdig of onafhankelijk van elkaar worden aangestuurd. De LED’s zijn aan het uiteinde van de koppen gemonteerd, waardoor er een optimale belichting mogelijk is van de lijmpunten. De opstelling van de LED koppen dicht bij de te verlijmen onderdelen, maakt het in principe mogelijk om 360° uitharding te bereiken zelfs bij complexe geometrie van de componenten.

 

Focuslenzen

Elk spot-uithardingssysteem kan worden uitgerust met focuslenzen met een diameter van 3, 5 of 8 mm. LED-koppen en focuslenzen kunnen in elke combinatie worden gebruikt en kunnen worden bediend via de variabele modus van het systeem, een functie waarmee elke kop afzonderlijk kan worden geprogrammeerd voor intensiteit en cyclustijden. Individuele belichtingstijden en intensiteitsinstellingen kunnen worden ingesteld in stappen van 1%, waardoor gebruikers maximale uithardingsflexibiliteit hebben.

Naast de uithardingsflexibiliteit beschikt de BlueWave® QX4 V2.0 ook over een gebruiksvriendelijke interface met touchscreen voor bediening. Er kunnen tot 20 programma’s worden opgeslagen. De unit kan worden geactiveerd door middel van een voetpedaal of een PLC-interface, waardoor deze eenvoudig kan worden geïntegreerd in geautomatiseerde systemen.

Dymax BlueWave® QX4 V2.0

  

Dymax BlueWave® QX4 V2.0

  

Dymax BlueWave® QX4 V2.0

  

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven