ADAS Born2Bond elektronica

Born2Bond™-lijmen voor elektronica toepassingen

Born2Bond™

Lijmen voor elektronica toepassingen

Born2Bond™-lijmen zorgen voor zeer nauwkeurige, snelle en betrouwbare verbindingen en afdichtingen in elektronica toepassingen, hoe minuscuul de componenten ook. 

 

Het assortiment omvat oplossingen voor uiteenlopende criteria, waaronder producten met verschillende viscositeiten en open tijden die variëren van seconden tot minuten. Er zijn lijmen met snelle uithardingstijden evenals oplossingen die zijn ontwikkeld voor geautomatiseerde dosering (zoals jetting, swirl-spraying en beading).
 

Born2Bond™ ontwikkelt lijmformules die de effecten van trillingen, schokken, chemicaliën en oliën kunnen weerstaan met behoud van hechting tijdens de levensduur van het product. De lijmverbindingen zorgen tevens voor een goede afdichting die delicate elektronica beschermt tegen vocht en stof. Het uitgebreide assortiment omvat low-blooming lijmen die bijdragen tot een hoogwaardige afwerking.
 

Deze lijmen zijn niet geclassificeerd als gevaarlijk volgens (CLP) wetgeving (EC) 1272/2008 in de EU en zorgen daarmee dat een Born2Bond™- lijm een duurzame en veilige keuze is in iedere productieomgeving.

Born2Bond_elektronica

  

Born2Bond_elektronica

  

Born2Bond_elektronica

  

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven