ARALDITE® 2011 structurele epoxylijm

ARALDITE® 2011

ARALDITE® 2011:

Flexibiliteit in uw productieproces

ARALDITE® 2011 is een 2-component, structurele epoxylijm. Dit product zorgt al 70 jaar voor een betrouwbare verlijming in zowel kleine als grote toepassingen binnen diverse markten.

 

De veelzijdigheid van dit product vermindert de noodzaak om verschillende lijmen te gebruiken tijdens het assemblageproces waardoor de complexiteit en de kosten van de voorraad verminderen. 

 

De voordelen van ARALDITE® 2011:

  • Verlijmen van diverse soorten metalen en plastic
  • Lange pot life
  • Goede vloei, zelf nivellerend
  • Uitstekende weerstand tegen dynamische belastingen

 

Toepassingen:

De unieke combinatie van een lage viscositeit en een lange open tijd helpt luchtinsluiting te voorkomen, waardoor deze lijm ideaal is voor een breed scala van toepassingen.

 

  • Assemblage van vliegtuig kombuizen
  • Inkapseling van elektronische componenten
  • Verlijming van diverse houtsoorten in scheepvaarttoepassingen
  • Assemblage van juwelen
  • Verlijming van motormagneten

 

 

In ons assortiment:

Epoxy lijmen

Epoxy lijmen

Epoxy lijmen creëren zeer sterke en duurzame verbindingen. Ze vervangen traditionele bevestigingsmiddelen zoals klinknagels en schroeven. De lijmen zijn chemisch resistent en na uitharding hittebestendig.

MMA Lijmen

Acrylaten (MMA lijmen)

Acrylaatlijmen zorgen voor structurele verbindingen. Een structurele lijm draagt bij aan de stijfheid en de sterkte van de constructie. Deze lijmen harden relatief snel uit.

Polyurethanen Araldite 2000 Adhesive core range van Huntsman

Polyurethanen

Polyurethaanlijmen zijn veelzijdige, snelhardende lijmen die ideaal zijn voor het verlijmen van een breed scala aan ondergronden, met name composieten, metaal, hout en een groot aantal kunststoffen. Ze bestaan in vele vormen van zeer flexibele materialen tot vrij harde producten, als elastomeer of in schuimvorm. Ze bieden een uitstekende omgevingsbestendigheid en zijn in tal van industrieën terug te vinden

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven