KÖMMERLING Körapur

KÖMMERLING

In ons assortiment:

Polyurethaan Lijmen 1K en 2K

Polyurethaan Lijmen 1K en 2K

KÖMMERLING Körapur hoogwaardige polyurethaanlijmen, zijn geavanceerde lijmen ontworpen om aan de specifieke behoeften van de industrie te voldoen en bieden uitzonderlijke prestaties in diverse toepassingen. Of u nu actief bent in de bouw, automobielindustrie, elektronica of een ander vakgebied, de Körapur polyurethaanlijmen bieden ongeëvenaarde hechting en duurzaamheid.

  • Sterke Hechting: polyurethaanlijmen bieden een buitengewone hechting op verschillende materialen, waardoor ze ideaal zijn voor diverse toepassingen.
  • Duurzaamheid: Of het nu gaat om extreme temperaturen, vochtigheid of mechanische belasting, Polyurethaan lijmen staan garant voor duurzame prestaties onder veeleisende omstandigheden.
  • Innovatieve Formulering: Technologische innovaties zorgen ervoor dat polyurethaanlijmen voldoen aan de nieuwste normen in de industrie, waaronder CLP vrij.
MS Polymeren 1K en 2K

MS Polymeren 1K en 2K

Bij Kömmerling gaat men verder dan conventionele lijmtechnologieën en MS polymeren vormen daarop geen uitzondering. Deze geavanceerde polymeren bieden een unieke combinatie van eigenschappen die hen geschikt maken voor een breed scala aan moderne toepassingen. Of het nu gaat om constructie, transport, of andere industrieën, Körapop MS Polymeren staan bekend om hun uitstekende prestaties en milieuvriendelijke samenstelling.

  • Milieuvriendelijk: Körapop MS Polymeren bevatten geen oplosmiddelen en zijn vrij van isocyanaten, waardoor ze niet alleen veilig zijn voor het milieu, maar ook bijdragen aan een gezondere werkomgeving.
  • Uitstekende Hechting: De krachtige hechting van MS Polymeren op verschillende oppervlakken maakt ze ideaal voor diverse toepassingen, van afdichtingen tot structurele verlijming.
  • Flexibiliteit: Deze polymeren bieden flexibiliteit en elasticiteit, waardoor ze zich aanpassen aan de bewegingen en vervormingen in materialen, wat essentieel is voor dynamische toepassingen.

Over H.B. Fuller

H.B. Fuller is een toonaangevende wereldspeler op het gebied van lijmen, sealants en specialty chemicals. Met hun uitgebreide portfolio van industriële lijmen heeft H.B. Fuller oplossingen voor onder andere de bouw, automobiel- en algemene  industrie. Mavom is de distributeur van Kömmerling, deze producten zijn speciaal ontworpen voor het verbeteren van producten en processen. Onder deze merknaam vallen verschillende technologieën zoals: Körapur polyurethanen, Körapop polysulfides en MS polymeren. Naast standaard oplossingen die geschikt zijn voor 95% van alle lijmtoepassingen, biedt H.B. Fuller ook voor vrijwel elke toepassing een oplossing op maat. In eigen laboratoria ontwikkelt en test H.B. Fuller constant nieuwe technieken en toepassingen.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60.

Naar boven