Mavom als werkgever

Vacature

Commerciële Customer Service Medewerker

Interesse in een afwisselende commerciële customer service functie, dan hebben wij een uitdagende baan voor je. Ter versterking van het team in onze vestiging in Kontich (B) zijn we op zoek naar een commerciële customer service Medewerker. Fulltime (40 u/wk), Hybride werken​.

 

De functie

Je komt terecht in een energiek team waar professionaliteit en gezelligheid hand in hand met elkaar gaan. We hechten belang aan een goede sfeer in het team en zijn op zoek naar iemand die zich thuis voelt in een open bedrijfscultuur waarin respect, flexibiliteit en teamspirit belangrijke kernwaarden zijn.

 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en de rechterhand van de accountmanagers. Samen met je collega’s van andere afdelingen draag je zorg voor de orderprocessen van begin tot eind. Dit betekent dat je dagelijks veel telefonisch en schriftelijk contact hebt met je collega’s en onze klanten.

 

We verwachten geen specialistische chemische voorkennis, al is dit natuurlijk wel een pré. Je kunt rekenen op een goed begeleide inwerking en tussentijdse trainingen.

 

Taken

 • Aanspreekpunt klanten
 • Orderverwerking en opvolging
 • Offerte opmaak en opvolging
 • Operationele ondersteuning bieden aan de (key-)accountmanagers
 • Klachtenbehandeling

 

Jouw profiel

 • Je bezit een bachelor diploma in een commerciële of technische richting of je bent gelijkwaardig door ervaring
 • Je bent een teamplayer: je werkt graag in een team, maar bent tegelijk in staat om zelfstandig taken uit te voeren
 • Je hebt affectie met en interesse in techniek en wilt graag bijleren
 • Je bent communicatief sterk, service gericht met een commerciële mindset
 • Je beschikt over een uitstekende kennis van het Frans (50% cliënteel is Franstalig)
 • Je werkt georganiseerd en nauwkeurig
 • Je kan vlot en nauwkeurig met MS-office toepassingen werken, kennis van Microsoft Dynamics NAV/Business Central en/of Microsoft Dynamics 365 CRM is een voordeel

 

Aanbod

Mavom biedt je een uitdagende en veelzijdige functie met afwisseling en ruimte voor initiatief binnen een collegiale en aangename werksfeer. We zetten sterk in op je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

 

Daarnaast biedt Mavom een competitief salaris in lijn met je ervaring, alsook extralegale voordelen zoals 13e maand, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, vergoeding woon-werkverkeer, max. twee thuiswerkdagen (op basis van een fulltime aanstelling), minimaal 23 vakantiedagen en 12 compensatiedagen.

Mavom, distributeur van Specialty Chemicals

Over Mavom

Mavom is distributeur van ‘specialty chemicals’ met vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Met onze jarenlange ervaring, technische expertise en klantgerichtheid adviseren wij onze klanten over de juiste chemie voor hun specifieke toepassing. Onze kwaliteitsproducten zorgen voor verbetering van prestaties: betere hechting, soepeler werking, langere levensduur en goede bescherming. Wij kennen de regelgeving omtrent veilige opslag, transport en etikettering van chemicaliën en leveren een breed assortiment A-merken direct uit voorraad. Met logistieke oplossingen op maat voorzien we in speciale klantbehoeften.

 

Mavom. Bovenop de markt, dichtbij de klant.

Naar boven