InMotion racewagen

Mavom sponsort InMotion met Thermal Gap Filler voor E-racewagen

Mavom sponsort InMotion met Thermal Gap Filler voor E-racewagen

Studenten van de Technische Universiteit Eindhoven zijn bezig met de doorontwikkeling van de The InMotion LMP/e, ’s werelds eerste snel ladende elektrische LMP3-auto. Het is de bedoeling om dit voorjaar voor het eerst de baan op te gaan. Mavom draagt bij aan dit ambitieuze project door de benodigde kennis en Thermal Gap Filler materiaal ter beschikking te stellen.

 

Uitdagende missie: snel elektrisch opladen
 

InMotion, een project dat werd geïnitieerd door studenten van de TU/e, heeft als missie om het opladen van een elektrische wagen net zo snel en gemakkelijk te maken als het voltanken van een benzineauto. Het team benoemt het feit dat opladen zoveel trager is dan tanken als de belangrijkste reden dat mensen minder geneigd zijn om een elektrische auto te kopen. De uitdaging van elektrisch tanken is niet één die moet worden onderschat. Technologisch gezien is het een zeer uitdagend concept. De droom van InMotion is om de meest innovatieve raceauto ter wereld te maken.
 

Mavom geeft Thermal Gap Filler materiaal én begeleiding
 

Mavom werd gevraagd om bij te dragen aan de ontwikkeling van de The InMotion LMP/e door het sponsoren van het Thermal Gap Filler materiaal. Mavom instrueerde de engineers tevens over hoe ze de thermisch geleidende pasta het beste konden toepassen. Het team zei hierover: ”Dankzij de instructies en een hoop geweldige tips & tricks van Mavom konden wij zelf aan de slag met de 2-componenten Gap Filler. Wij kunnen de accu van de wagen nu een stuk efficiënter verkoelen.”

Roartis IQ-Bond 2649-T-FL; de eerste Hybride gap filler

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven