Citylights Mavom
Wij hebben de juiste chemie voor uw toepassing
Meer over Mavom
Over Mavom

Officiële distributeur van A-merken

Wij vertegenwoordigen diverse fabrikanten

Onze leveranciers hanteren hoge kwaliteitsnormen en zijn continu in ontwikkeling om tot nieuwe en verbeterde oplossingen te komen. Daarnaast zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe leveranciers met producten die aanvullend zijn op ons assortiment. Zo blijft ons aanbod aansluiten op de behoeftes van onze klanten.

Technisch advies en ondersteuning

Technisch advies en ondersteuning

In ons brede assortiment vinden we voor elk probleem een hoogwaardige oplossing. Daarnaast kunt u rekenen op onze technische ondersteuning bij het testen, het gebruik en ook bij het aanbrengen of doseren van het product.

Slimme logistieke oplossingen

Snelle leveringen

Vanuit ons eigen magazijn in Alphen a/d Rijn zorgen wij voor snelle levering aan onze klanten. Bij Mavom werken we continu aan de verbetering van onze logistieke prestaties om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

Veiligheid en chemie

Veiligheid en chemie

Als distributeur van gevaarlijke stoffen hebben wij extra aandacht voor gezondheid, veiligheid en milieu. Vanzelfsprekend kennen en volgen wij de regelgeving omtrent veilige opslag en transport van chemicaliën.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Laatste nieuws items

LED bescherming

Optisch helder ingiethars voor LED bescherming

Dowsil™​ EI-2888 is een optisch helder ingiethars om LED’s te beschermen tegen vocht en verontreinigingen. Dit unieke product van Dow heeft bovendien een goede hechting zonder het gebruik van primer na uitharding bij kamertemperatuur.

De opmars van mileuvriendelijke smeermiddelen

Opmars van mileuvriendelijke smeermiddelen

Vanwege striktere regelgeving en de toegenomen kwaliteit en betrouwbaarheid van de nieuwste generatie milieuvriendelijke smeermiddelen. Lees er meer over in onze whitepaper.

Industriële reiniging naar een hoger niveau

Industriële reiniging naar een hoger niveau

Mavom heeft een breed aanbod reinigingsproducten en jarenlange ervaring. In dit artikel geven we kort aan welke soort reinigers er zijn, hoe u de juiste reiniger kunt selecteren en wat wij hierin eventueel kunnen betekenen.

Naar boven