Specialty chemicals voor E-mobility

Whitepaper

Whitepaper

Specialty Chemicals voor E-mobility

Om aan de strengere eisen van de auto-industrie te voldoen, moeten fabrikanten van batterijen manieren vinden om een levensduur van 15 jaar te bereiken, rekening houdend met extreme omstandigheden die veroorzaakt worden door het rijden op de weg. (temperatuur, schokken, trillingen).

 

In deze whitepaper bespreken we waar de verschillende lijmtechnologieën, ingietharsen en Thermal Management producten worden ingezet om dit te bewerkstelligen. Bekijk ook zeker onze E-mobility brochure, met een handig overizcht van alle producten.

 

Mavom sponsort Technische Universiteit Eindhoven met InMotion

Mavom sponsort elektrisch rijden

Studenten van de Technische Universiteit Eindhoven werken aan de doorontwikkeling van ’s werelds eerste snel ladende elektrische LMP3-auto. Met onze kennis van e-mobility toepassingen en brede assortiment aan Specialty Chemicals vinden wij altijd een passend product om het elektrisch racen mogelijk te maken.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven