Elektronicabescherming Roartis

Nieuwe brochure van Roartis

Nieuw

Brochure Roartis

Het in België gevestigde ROARTIS BV, ook bekend onder de merknamen IQ- BOND® en

IQ-CAST® ontwikkelt en produceert lijmen, coatings en harsen voor zeer betrouwbare elektronische toepassingen.

 

De afgelopen jaren werd er speciale aandacht besteed aan gedrukte elektronische toepassingen, waar processen met een hoge throughput de ontwikkeling van snellere assemblagematerialen vereisten.

 

Geleidende lijmen

Naast een reeks (klassieke) isotroop geleidende lijmen, heeft Roartis ook een reeks anisotrope geleidende lijmen ontwikkeld die worden gebruikt bij de assemblage van RFID-antennes met fijne pitch, waarbij betrouwbare verbindingen van de RFID-tab op de RFID-antenne in slechts enkele seconden kunnen worden gerealiseerd. Met het oog op de groeiende volume-eisen van de gedrukte elektronica-industrie, is Roartis erin geslaagd om hun ultrasnelle uitharding te combineren met goedkopere grondstoffen, waardoor het aantrekkelijke materialen zijn voor huidige en toekomstige projecten met grote volumes, zoals slimme labels, RFID-tags, draagbare elektronica, enz.

 

IQ-BOND

IQ-BOND 5976-ACE richt zich op de economische uitdagingen van gedrukte elektronica, in combinatie met de hoge verwerkingssnelheid en betrouwbaarheidseisen op lange termijn. IQ-BOND 5976-ACE is ontworpen om een hoge hechtsterkte te bieden op verschillende flexibele en stijve substraten, zoals PET, polyimide, FR4, koper, aluminium en zilver. Het is uitgebreid getest op vocht (85°C/85%RH - 1000 uur) en temperatuurwisselingen (-40°C/+125°C).Het materiaal hardt binnen enkele seconden uit met thermisch- of inductie uithardingssystemen, waardoor 20.000 - 40.000 microchips per uur geassembleerd kunnen worden op typische, industriële flipchip-productiesystemen.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven