Mavom Safeclean Blue

NIEUW: Mavom Safeclean Blue

NIEUW:

Mavom reinigers vrij van CLP gevarenlabels

Mavom heeft een reeks watergedragen reinigers ontwikkeld, die allen geen CLP gevarensymbolen nodig hebben. De reinigers zijn speciaal ontwikkeld voor de veiligheid van mens en milieu, zonder dat dit ten koste gaat van de reinigingskracht. De Mavom Safeclean Blue is de eerste in de reeks die beschikbaar is.

 

De voordelen:

  • Mavom Safeclean Blue kan worden toegepast als veilige vervanger van op solventen gebaseerde reinigers voor het reinigen van gereedschappen, werkstukken, motoren, machineonderdelen en werktafels.
  • Geschikt voor het verwijderen van oliën en vetten.
  • Ideaal voor buitengebruik en hardnekkige vlekken.
  • Het product kan veilig worden toegepast op alle ferro- en non-ferrometalen, kunststoffen en gelakte voorwerpen. Bestendigheidsproeven worden bij het reinigen van gelakte oppervlakken altijd aanbevolen.
  • Laat geen witte neerslag achter op het oppervlak, waardoor de onderdelen die gereinigd zijn niet hoeven te worden nagespoeld.
  • De aanwezige corrosie-inhibitors voorkomen de vorming van vliegroest na de reiniging.
  • Het product is direct toepasbaar en hoeft niet te worden verdund voor gebruik. Het oppervlak schoonvegen met een droge doek.

 

Wilt u zelf ervaren hoe goed én veilig Mavom Safeclean Blue uw vervuiling weghaalt? Neem dan contact op met Mavom. Bel onze Customer Service voor meer informatie via +32 (0) 3 880 07 60​ of vraag online advies aan. Wij helpen u graag verder. (De oude MAVOM SafeClean variant in triggers is beschikbaar zo lang de voorraad strekt.)

In ons assortiment:

MAVOM SAFECLEAN BLUE De Natuurvriendelijke Keuze

Mavom Safeclean Blue

Mavom Safeclean Blue is beschikbaar in een trigger verpakking van 500ml en zal in de nabije toekomst ook beschikbaar komen voor het toepassen in reinigingstafels. In het laatste geval, kan Mavom Safeclean Blue afval door Mavom retour gehaald worden.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven