Roest

CRC Evapo-Rust®

CRC Evapo-Rust®: een niet-giftige, snelle en effectieve roest verwijderaar

Evapo-Rust® van CRC is een niet-giftige, snelle en effectieve roest verwijderaar. De specifieke formule is speciaal ontworpen om roest te verwijderen zonder te schuren of schrobben. Het is veilig, gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken. Mengen is niet nodig, de oplossing is klaar voor gebruik.


Eigenschappen

  • Verwijdert zelfs zware roest volledig tot op het blanke metaal
  • Niet corrosief, pH-neutraal
  • Schuren of schrobben is niet nodig
  • Herbruikbaar
  • In wateroplosbaar
  • Tast geen staal aan en veilig op andere metalen


Testresultaten​

Mavom heeft in eigen lab een test uitgevoerd met Evapo-Rust® op zwaar verroeste onderdelen. Onderstaand ziet u een foto van de onderdelen voor de start van de test en vervolgens een foto van dezelfde onderdelen na een nacht weken in Evapo-Rust®. Het resultaat: geheel ontroeste onderdelen, op een veilige manier, zonder dat er enige handmatige interactie heeft plaatsgevonden.
 


Evapo-Rust® is ideaal voor gebruikers die verroeste onderdelen voor een iets langere tijd (halve dag tot 2 dagen) in de oplossing kunnen wegleggen en die daarna met de ontroeste onderdelen verder aan de slag gaan. Voor gebruikers die zeer snel onderdelen willen ontroesten in een batch of continu proces heeft Mavom andere oplossingen beschikbaar.

 

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven