Drone MP515

Nieuw van Bostik

Born2Bond MP515: een innovatieve, semi-structurele lijm met snelle uitharding

Bostik heeft onlangs een nieuw product op de markt gebracht: Born2Bond MP515. Deze hoogwaardige, semi-structurele lijm is speciaal ontwikkeld om uitstekende hechting te combineren met gapfill eigenschappen in combinatie met water- en temperatuurbestendigheid.


Born2Bond MP515, een methacrylaat gebaseerde lijm, onderscheidt zich van andere lijmen op de markt door de unieke combinatie van snelle uitharding, hoge sterkte en flexibiliteit na uitharding. Innovatief aan dit product is de lage geur en minimale krimp tijdens het uithardingsproces, wat resulteert in een preciezere afwerking. Bovendien biedt Born2Bond MP515 een verbeterde weerstand tegen chemicaliën en temperaturen, wat de duurzaamheid en levensduur van de verbonden onderdelen aanzienlijk verhoogt.


Kenmerken van Born2Bond MP515

  • Een snelle uithardingstijd
  • Een hoge treksterkte voor een betrouwbare verbinding, ook onder zware belasting
  • Een uitstekende hechting op diverse substraten zoals staal, rubber, PVC en papier
  • Een goede hechting zonder uitgebreide oppervlaktebehandeling
  • Een verpakking die nauwkeurige dosering mogelijk maakt


Toepassingen

Born2Bond MP515 is speciaal ontwikkeld voor een brede reeks toepassingen, wat het een uitstekende keuze maakt voor industriële projecten. Het is effectief inzetbaar op diverse materialen zoals metalen, de meeste soorten kunststoffen, keramiek, glas en zelfs enkele rubbers. Dit maakt het een uitstekende keuze voor het assembleren van onderdelen in de automobiel sector, elektronica, precisie-engineering en zelfs in de productie van medische hulpmiddelen. De veelzijdigheid van MP515 stelt gebruikers in staat om te innoveren en complexe verbindingen te realiseren.

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen over onze producten of over bepaalde toepassingen? We helpen u graag verder om de juiste chemie te vinden voor uw toepassing. U kunt ons telefonisch bereiken via +32 (0) 3 880 07 60. 

Naar boven