Vacature

Hoofd Customer Service

Interesse in een leidinggevende functie afgewisseld met operationele werkzaamheden, dan hebben wij een uitdagende baan voor je. Ter versterking van het team in onze vestiging in Kontich (B) zijn we op zoek naar een Hoofd Customer Service

 

De functie

Als Hoofd Customer service leidt je een team van 3 personen en werk je actief mee op de afdeling. Je bent het centrale aanspreekpunt in de samenwerking met andere afdelingen zoals Supply Chain, Marketing, Finance en External Sales. Je vertegenwoordigt de afdeling op overleggen en neemt actief deel aan corporate projecten. Het takenpakket is divers en omvat een afwisseling van activiteiten, zoals o.a.:

 

 • Behandelen van prijsaanvragen in overleg met de Accountmanagers.
 • Beheer van de toegewezen bestaande klantenportefeuille met als doel behoud en tevredenheid van klanten.
 • Vertaling van de verkoopstrategie naar customer service werkzaamheden.
 • Verwerken van orders.
 • Behandelen van klachten.
 • Verwerken van prijsaanpassingen in het ERP systeem.
 • Communiceren met klanten aangaande prijsaanvragen, -verhogingen, orderopvolging en klachtenbehandeling.
 • Vervolledigen van klantensurveys m.b.t. kwaliteit, milieu, wetgeving, etc.
 • Actief meewerken aan interne verbeterprojecten.
 • Deelnemen aan salesmeetings en customer service overleggen.
 • Rapporteren van relevante marktontwikkelingen.
 • Meten en opvolgen van KPI’s.
 • Het bijhouden en ontwikkelen van competenties van medewerkers.

 

Je rapporteert aan de Commercieel Manager België en werkt nauw samen met ervaren collega’s van elke afdeling.

 

Jouw profiel

Je bent een proactief en enthousiast persoon. Je weet je eigen team te enthousiasmeren en te coachen. Daarnaast ben je een echte bruggenbouwer en weet je als geen ander mensen te laten samenwerken. Je werkt zelfstandig en bent pas tevreden wanneer je vraagstuk accuraat en klantgericht is opgelost. Daarnaast beschik je over:

 

Aanbod

Mavom biedt je een uitdagende en veelzijdige functie met afwisseling en ruimte voor initiatief binnen een collegiale en aangename werksfeer. We zetten sterk in op je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden. Daarnaast biedt Mavom een competitief salaris in lijn met je ervaring, alsook extralegale voordelen zoals een 13e maand, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, vergoeding woon-werkverkeer, minimaal 23 vakantiedagen en 12 compensatiedagen. Wanneer je jezelf hebt ingewerkt, kan je ook deeltijds van thuis uit werken.

Mavom, distributeur van Specialty Chemicals

Over Mavom

Mavom is distributeur van ‘specialty chemicals’ met vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Met onze jarenlange ervaring, technische expertise en klantgerichtheid adviseren wij onze klanten over de juiste chemie voor hun specifieke toepassing. Onze kwaliteitsproducten zorgen voor verbetering van prestaties: betere hechting, soepelere werking, langere levensduur en goede bescherming. Wij kennen de regelgeving omtrent veilige opslag, transport en etikettering van chemicaliën en leveren een breed assortiment A-merken direct uit voorraad. Met logistieke oplossingen op maat voorzien we in speciale klantbehoeften. 

Mavom. Bovenop de markt, dichtbij de klant.

Ontdek meer over Mavom

Onze kernwaarden
Onze bijdrage aan een betere wereld
Volg ons op LinkedIn
Naar boven