Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Case Study: CimShield in de praktijk

Cimshield Technology is een nieuwe generatie watermengbare metaalbewerkingsvloeistof. Naast een formulering die reeds klaar is voor de toekomst, levert de technologie uitstekende prestaties. Een praktijktest gestart in de zomer van 2011 laat... 

Metaalbewerking | Algemeen Nieuws

NIEUW: Ultra Light-Weld glas-metaal lijm

Dymax Ultra Light-Weld ® 431 is een veelzijdige glas op glas en glas op metaal lijm die vocht- en hittebestendig is terwijl de superieure hechting en flexibiliteit behouden blijft. Door de lage krimping ontstaat er minder stress op de lijmnaad.  

Lijmen & Afdichten | Algemeen Nieuws

CimShield Technology

CimShield Technology is een nieuwe generatie metaalbewerkingsvloeistoffen waarmee naleving van internationale gezondheids-, veiligheids-, en milieuregelgeving gewaarborgd is. 

Metaalbewerking | Algemeen Nieuws

MAVOM introduceert Elektronica nieuwsbrief

MAVOM brengt vanaf eind maart per kwartaal een Elektronica nieuwsbrief uit. Voor u de uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van relevant nieuws op het gebied van elektronica. 

Algemeen Nieuws | Electronica

Case Study: lijmproces DIN 6701

Vitalo uit het Belgische Meubeleke vervaardigt bodypanelen voor het interieur van treinen en trams. Als toeleverancier aan de trein- en trambouw heeft Vitalo zich onlangs gecertificeerd volgens de kwaliteitsnorm voor lijmverbindingen in de trein- en... 

Lijmen & Afdichten | Algemeen Nieuws