Deze website maakt gebruik van cookies voor statistiek-doeleinden. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee
 

Nieuwe generatie Thermal Pads

Warmte is de vijand van alle elektronische apparaten. Goede thermisch geleidende producten zijn noodzakelijk om op een efficiënte manier de warmte af te voeren en daardoor een betere betrouwbaarheid te kunnen garanderen. 

Algemeen Nieuws | Electronica

Case: milieuvriendelijk reinigen

Moet u regelmatig zwaar verontreinigde pompen, pneumatische kleppen of andere machineonderdelen reinigen met de hand? Dan is MAVOM clean 560 Ready For Use hét reinigingsmiddel voor u. Lees hoe MAVOM dit product speciaal ontwikkelde voor EPCOR, een... 

Industriële Reiniging | Chemische oppervlaktebehandeling

Plexus lijm in spraakmakende fiets

Voor het tweede achtereenvolgende jaar voorziet MAVOM het studententeam Human Power Team van MMA-lijm met het doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van een razendsnelle aerodynamische fiets. 

Lijmen & Afdichten | Algemeen Nieuws

Case Study: LED verlichting op station

Sanberg Licht, gevestigd in Numansdorp, levert en installeert binnen- en buitenverlichting. Zij monteerden de ledstrips in de luifel van een busstation in Leuven. Om de ledstrip te beschermen tegen vocht, moesten de strips in een transparante hars... 

Algemeen Nieuws | Electronica

Afdichtingsmiddel voor in asfalt

De EL628SS van Robnor is een flexibele, twee componenten, op kamertemperatuur uithardende polyurethaan lijm. Dit product werd speciaal ontwikkeld om wegdekreflectoren af te dichten. 

Lijmen & Afdichten | Electronica | Algemeen Nieuws